Har du noget på hjerte

Har du nogle ting og tanker, du gerne vil dele med andre beboere i Valhøjparken? Har du ros til ejendomsmesteren? Ris til bestyrelsen? Har du nogle gode forslag til forbedringer i afdelingen? Skal der laves cykelstativer - legepladser - grønne bede? Skal vi arrangere fælles cykelture?

Her følger så en opfordring til at dele ud af dine tanker, meninger og holdninger. Giv også gerne dine gode erfaringer videre. Husk, at det er dig, der har de gode idéer.

Ordet er frit - brug det - skriv løs
 
2013.03.01 Skrevet af Justyna Bienkowska
Hej, allesammen
Jeg har to børn på 4½ og 1½ år som meget gerne vil ud at lege på legepladsen. Desværre er den ene legeplads (mellem blok 1 og 2) i en forfærdelig stand. Derfor vil mine piger ikke lege på den. De vil hellere lege på den anden legeplads (mellem blok 2 og 3). Men der kan jeg ikke sende dem hen alene, for det er de for små til, og de vil heller ikke selv, fordi der er for langt hjem. Jeg kan ikke holde øje med dem fra vinduet, altså skal jeg selv med hver gang.
Jeg har tænkt mig, at sende et forslag til bestyrelsen og afdelingsmødet om at få lavet en ny og bedre legeplads - gerne så hurtigt som muligt.
Hvad siger I andre til det? Kan I få jeres børn til at lege på legepladsen? Vil I også arbejde for at få en ny legeplads?
Glæder mig til at høre, hvad I mener.
Hilsen Justyna
1 kommentar(er)

Skjul kommentarer
2013.07.22 Skrevet af Morten olsen
Jeg synes helt det sammen som Justyna. Nu er min kæreste og jeg lige blevet forældre her i Feb 13. Og når vores søn skal ud og lege på den legeplads som ligger mellem blok 1 og 2. ( vi bor i blok 1) Så tør jeg simpelhen ikke at sende min søn derned. Da den er så dårlig i stand.. Men hvorfor ikke få den lavet. Fx med en sponsorlegeplads www.legeplads.indu.dk

Det er helt den sikre måde at få vores legeplads tilbage til hvor at vore børn har lyst og vil lege på dem. Sikkerheden er i top. Det vil jeg ikke sige at den er på de legepladser vi har nu.. Så synes helt klart vi skal sørge for de små børn. Så må vi kunne skære ned på andre ting herude.